Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić ?

Ringtone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was takie pytanko posiadam Woj'a bodego 36lvl z dobrym eq (niżej opiszę) skile aura m1 , berserk 13,i reszta w wirek szarze trzystronne.

Eq:

Lwia +9 kd +3

Fms sr38 kd +4

zelak +9

pięciokątna +9

srebrna +9

butki 1.5khp

ebo +9

naszyjnik 1.5khp

+260kk

I moje pytanie czy opłaca się zrobić Surę WP jako główną postać , na Candi Ostrze chodzi 3-5kk więc mógłbym zrobić na G .Kupiłbym za te 260kk wyzywkę i upiorną lub ying-yang +9?? lub wymienić za zelka i lwią .Wyraździe swoją opinie.Bd lajki

Bd mieć wp więcej defa jak i ataku , na metki bd dobry jak i do expa , a pvp po 80 :)

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Skoro masz dużo czasu i wytrwałości grać Surą a nie wojem i To tak zrób.Mi by się nie chciało,ale tobie to polecam :)

f8U07UQ.png

Opublikowano

Tak zdecydowanie rob sure powymieniaj eq z woja, i zalatw se na sure. A na woju zalatw se eq. +6 jakiegos ribka i dropek w m2

Opublikowano

Jeśli wolisz sure.to rob go jako postac glowna, a bodym na metki. Zreszta sura bedzie latwie. Ci wbijac lvle.

Ps: pisze na tel.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

wojem co prawda ciekawiej się gra aczkolwiek ku są droższe za to wp ci się szybciej znudzi ale ku są tańsze , pamiętaj też że wp'kiem pvp zaczyna się dopiero po 55 lvl

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie marnuj czasu rób WP ;)

Surą zawsze łatwiej o zarobek i KU . tak jak pisał Up z dobrym eq i ze średnimi nawet skilami pvp zaczynasz po 55 lvl ;)

Bodego zrób sobie na dropka w m2 na metki ( jesli sie opłaca)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Poleciłbym Ci zrobić tą surkę, ponieważ exp nim po 50lvlu to bajka... Co do PvP to dopiero 86+ można coś zdziałać mocnego z rozpro... Bodego zostaw na metki, z tej racji, że skille już widzę coś Ci źle weszły... Powinieneś mieć na 38 lvlu już 2xM + 3x na 1 poziomie...

Opublikowano

W pvp wszyscy bedą cię ruchać jak nie będziesz miał dobrego eq, a na nie zaoszczędzisz na tanich ku. wiec jak chcesz, chociaz ja bym zostal by bodym, sura wp nudny, moze w pvm koksi ale pvp chujnia.

Opublikowano

Up..Napisałem że mam 36 to jak mogę mieć 2x M o.O .Wbite zostało 38 i są 2xM ...więc nie wiem w czym rzecz..A co do Wp tak wiem expi się znakomicie ;]

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

wojkowi wbij 42/44 i metki cienia :>

Oczywiscie ożeń się z buffem ( 30/35lvl)

To bd miodzio...

Wp do 75 dt ( po kowalu pietro z metkiem mordu :> ) i siedź tam poki nie nazbierasz na cale eq 5b :]

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Up..Napisałem że mam 36 to jak mogę mieć 2x M o.O .Wbite zostało 38 i są 2xM ...więc nie wiem w czym rzecz..A co do Wp tak wiem expi się znakomicie ;]

Rozumiem ale napisałeś, że berek 13 + aura 17 + wir 1 + 3 stronne 1 + szarża 1 + nauka um = 34lvl a nie 36... Dlatego ta uwaga...

W pvp wszyscy bedą cię ruchać jak nie będziesz miał dobrego eq, a na nie zaoszczędzisz na tanich ku. wiec jak chcesz, chociaz ja bym zostal by bodym, sura wp nudny, moze w pvm koksi ale pvp chujnia.

Chodząc na metki w DT spokojnie zarobi na eq, a WP w PvP jest kosa, jednak dopiero po 86+ gdy rozpro jest na P ;)

Opublikowano

Surą się gra przyjemnie szczególnie WP także polecam ją , ceny ku nie są "wygórowane" , eq też się da kupić w przyzwoitej cenie więc nie widzę powodu dlaczego byś nie miał zacząć nią gry ;)

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto zmieniać postaci. Chce Ci się ją od nowa robić? Za ten czas jak będziesz robić tą postać nabijesz 45-50lv.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Rób WP będziesz miał dobry start eq,kasa itp. a jęśli dobrze będzie ci szło i wytrwasz do jakiegoś porządnego lvl krótko mówiąc kox oczywiście pamietając o czarach,eq itp

Opublikowano

Upp.Proszę dobrze patrzeć a nie nabijać posta bo mnie już kur** to wkurza napisałem po 24h i 2 minutach więc nie wiem o co Ci biega -.-

13974416597414485934.png

by MychaGame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...